Turvallisuusohje

Pyydämme, että tutustut alla oleviin turvallisuusohjeisiin ennen kuin tulet tapahtumaan. Ohjeet on laadittu koronaviruksen leviämisen estämiseksi tapahtuman aikana. Yhdessä teemme tapahtumasta turvallisen.

Kaikkien elokuvanäytösten salikapasiteetti on laskettu alle puoleen normaalista, minkä lisäksi näytösten väliin on jätetty huomattavasti aikaa ruuhkien välttämiseksi. Saavu tapahtumaan hyvissä ajoin, jotta sisääntulo ei ruuhkaudu ja turvavälit säilyvät. Suosittelemme elokuvalippujen ostamista etukäteen.

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Maskeja on jaossa maksutta tapahtuman aikana. Suositus noudattelee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) kiihtymisvaiheen suositusta kasvomaskin käytöstä väestölle.

Pidä vähintään metrin turvaväli elokuvateatterin tiloissa muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Suosittelemme katsojia jättämään vähintään kahden istuimen välin seuraavaan katsojaan ja välttämään istumista suoraan toisen katsojan edessä tai takana. Saman seurueen jäsenet voivat istua vierekkäin.

Pidä muut katsojat turvassa ja tule näytökseen vain täysin flunssaoireettomana. Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja. Pidäthän siis hyvää huolta käsihygieniastasi koko elokuvateatterissa käynnin ajan. Tapahtumassa on käsihuuhdepisteitä. Käytäthän yskiessäsi tai aivastaessasi kertakäyttöistä nenäliinaa tai yski hihaasi. Toivomme myös, että käytät Koronavilkku-sovellusta.

Takaisin